Breaking

Post Top Ad

Your Ad Spot

vineri, 2 decembrie 2016

The True Memoirs of an International Assassin (2016)

True Memoirs of an International Assassin 2016, film online HD, subtitrat în Română
Sam Larson (Kevin James) este un tip plictisitor care nu se bucură de prezenţa a foarte mulţi prieteni şi are un şef de coşmar. Din cauza vieţii banale pe care o duce, el se imaginează personajul principal dintr-o carte de spionaj pe care o scrie în timpul său liber şi pe care a intitulat-o „Memoriile unui Asasin Internaţional”. Primind sfaturi din partea unui coleg de băutură care a avut o carieră militară importantă, Amos (Ron Rifkin), cu privire la lucrurile din interior ale operaţiunilor secrete, Sam îi oferă editoarei Kylie (Kelen Coleman) un roman foarte interesant, plin de acţiune şi suspans.
Aceasta îi promite lui Sam că nu va modifica nici măcar un cuvânt din cartea lui Sam şi se ţine de promisiune, numai că adaugă în titlu un cuvânt în plus… total nepotrivit. Ea adaugă în titlu cuvântul „Adevăratele”, transformând titlul cărţii în „Adevăratele Memorii ale unui Asasin Internaţional”. Din cauza acestei modificări, viaţa reală a lui Sam este dată complet peste cap.
Acum, el este nevoit să apară în emisiuni de televiziune în care să apere o poveste de spionaj internaţional pe care a inventat-o. La scurt timp, însă, el ajunge să fie răpit şi aruncat în mijlocul unei situaţii critice în Venezuela. Detaliile acţiunii internaţionale ale lui Sam din carte sunt foarte deştepte în complexitatea lor. Sam se întâlneşte mai întâi cu El Toro (Andi Garcia), care doreşte ca un rival de-al său pe nume Masovich (Andrew Howard) să fie eliminat. Acesta din urmă îl interceptează pe Sam şi îi ordonă să-l ucidă pe Preşedintele care la rândul său îl interceptează pe acelaşi Sam şi îi ordonă să-l ucidă pe El Toro.
Urmăreşte online filmul True Memoirs of an International Assassin 2016, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SEVE1

 SEVER 2

SEVER 3 
SEVER 4



SEVER 5
 

SEVE6

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Top Ad

Your Ad Spot